Noutăți

FINEDU CAMP 2021 – O TABĂRĂ DE TOAMNĂ DE EDUCARE FINANCIARĂ DESTINATĂ ELEVILOR DIN TOATĂ ȚARA MARCA FINEDU

Ce sunt finanțele și de care pot fi? Unde ajung banii achitați sub formă de impozite și pe ce sunt utilizați? În ce investești ca să ai succes și de ce trebuie să ții cont? De unde faci rost de resurse pentru necesități personale sau pentru afacerea pe care o planifici?
 
La acestea și multe alte întrebări vin să răspundă activitățile din cadrul tabărei de educație financiară FINEDU Camp 2021, organizată de Asociația Obștească FINEDU, cu suportul Ministerului Educației și Cercetării, cu susținerea TAXACO Group. În calitate de knowledge partners vor fi American Chamber of Commerce in Moldova și Ministerul Finantelor al Republicii Moldova cu instituțiile subordonate acestuia, iar în calitate de partener media – Monitorul fiscal FISC.md.
 
Proiectul este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani din toată țara, și se va desfășura ONLINE în perioada vacanței de toamnă – 25-29 octombrie.
 
În cadrul proiectului, participanții și participantele vor fi familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea participanții vor avea parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.
 
Tinerii interesați sunt îndemnați să să înscrie, completând următorul  formular: https://forms.gle/UtqRd6TXhs7hUBT26
Înscrierea poate fi făcută până în data de 15 octombrie 2021, ora 23:59 .
 
Vă așteptăm cu drag să creștem împreună gradul de educare financiară în Moldova !