Noutăți

CLUBUL ANTREPRENORILOR ONEȘTI

🔜📅16 iunie 2021
💡Clubul antreprenorilor onești: ediția 1
Pentru formarea unei culturi antreprenoriale bazate pe principii de conformare, de onestitate și respect reciproc între mediul antreprenorial și organele responsabile de asigurarea conformării fiscale și vamale a contribuabililor, a fost conceptualizat Clubul antreprenorilor onești.
Astfel, membrii comunității JCI, dar și alți tineri antreprenori interesați vor avea ocazia să interacționeze atât cu funcționari fiscali și vamali din cadrul instituțiilor specializate, pentru a înțelege mai bine modul cum funcționează sistemul fiscal și vamal, dar și să discute cu membrii AmCham Moldova, care au fost decorați în timp cu titluri de contribuabili onești (cei mai buni contribuabili, agenți economici autorizați etc) pentru a face un transfer de cunoștințe în ceea ce ține de cele mai bune practici antreprenoriale pentru a dezvolta o afacere onestă și prosperă.
↪️Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta până la 20 de participanți pentru prima ediție a Clubului, activitățile acestuia fiind dedicate doar membrilor Clubului. Pentru exprimarea intenției de participare, urmează a fi completat acest formular (https://forms.gle/PbdRozAD85iSz9nn8). Formularele vor fi primite până pe 📅11 iunie.
Ședințele Clubului se vor ține în română.
Această activitate face parte din seria de activități realizate în cadrul Campaniei naționale de educare financiară Bugetul public este bugetul tău.
Scroll to Top