Noutăți

Clubul Antreprenorilor Onești: Ediția 4

A patra sesiune a proiectului „Clubul Antreprenorilor Onești” a fost deschisă printr-o întâlnire captivantă între membrii clubului și reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor, Tatiana Frunză și Mariana Verejan. În cadrul sesiunii, participanții au fost captivați de subiectul discuției – drepturile și obligațiile agenților economici în ceea ce privește protecția consumatorilor.

Proiectul „Clubul Antreprenorilor Onești” este un adevărat incubator al spiritului antreprenorial, care încurajează principiile de conformitate, onestitate, transparență și respect reciproc între toate părțile implicate în afaceri – de la autoritățile publice și clienți, la concurenți și antreprenori.

Dezvoltat de FINedu și American Chamber of Commerce in Moldova, cu suportul Center for International Private Enterprise și cu implicarea Ministerul Finantelor al Republicii Moldova, acest club este un partener de încredere pentru orice antreprenor.
Scroll to Top