Misiunea

Misiunea

Ne dorim să contribuim la creșterea gradului de alfabetizare financiară a populației și îmbunătățirea cunoștințelor societății în domeniul financiar

Într-o societate expusă globalizării și mobilității, educarea financiară este o necesitate crescândă nu doar pentru societățile în curs de dezvoltare sau emergente, dar și pentru societățile dezvoltate. Astfel, educarea financiară a depășit cadrul academic sau profesional dedicat exclusiv specialiștilor în domeniu, necesitățile asociate acesteia fiind prezente în viața de zi cu zi a fiecărei persoane (fie fizice, fie companii).

Pentru a putea înțelege banii în toate formele sale de manifestare, a-i controla și a planifica cu succes felul în care aceștia ar putea ajuta familia , afacerea sau țara ta în calea spre prosperitate, am decis să formăm o asociație specializată în acordarea asistenței educaționale necesare.

Misiunea noastră e să ajutăm cât mai multe persoane să posede cunoștințe suficiente pentru a lua decizii financiare asumate și a avea capacitatea de discernământ informațional în ceea ce ține de finanțe publice sau corporative.

Valorile noastre ce au menirea să ajute la realizarea misiunii sunt:

  • Integritatea;
  • Transparența;
  • Incluziunea;
  • Angajamentul;
  • Lucrul în echipă.

Pentru a realiza misiunea asumată, ne angajăm să:

  1. evaluăm gradului de alfabetizare financiară a populației;
  2. gestionăm proiecte atât unice, cât și recurente care să contribuie la creșterea gradului de alfabetizare a unui număr cât mai mare de persoane, atât fizice, cât și companii;
  3. participăm la elaborarea, avizarea sau revizuirea programelor și/sau documentelor publice cu impact major de educare financiară;
  4. facem tot ce ne stă în puteri pentru a atinge misiunea asumată.
sarah-dorweiler-czTrCBj1TdU-unsplash (1)
alvaro-serrano-hjwKMkehBco-unsplash (1)

Membrii

Membrii

Echipa

Echipa noastră

RAPOARTE ȘI INFORMAȚII

Rapoarte de activitate
Situații financiare
ALTE INFORMAȚII RELEVANTE

Servicii oferite

CE MAI FACEM NOI

SERVICII PRESTATE CONTRA COST

Pentru a ne asigura că putem să ne onorăm misiunea, facem ceea la ce ne pricepem bine – ne împărtășim cunoștințele – contra cost. Banii acumulați sunt în totalitate utilizați în activitatea Asociației.

OPINIILE BENEFICIARILOR SERVICIILOR PRESTATE DE NOI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lobortis enim, sit in etiam at viverra neque ultricies. Pellentesque sed adipiscing at faucibus senectus sagittis amet. Blandit turpis non euismod egestas venenatis pharetra. Laoreet sed sem tempus, cursus viverra.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lobortis enim, sit in etiam at viverra neque ultricies. Pellentesque sed adipiscing at faucibus senectus sagittis amet.”

Joana Kay

Fashion designer

CONTACTE

IA LEGĂTURA CU NOI!

+(373) 69 55 00 20

Orele: Luni – Vineri, de la 9:00 la 17:00 CET

str. N.Dimo 14, of.29, Chișinău, Republica Moldova

Scroll to Top