Noutăți

FINEDU CAMP 2021

𝗙𝗜𝗡𝗘𝗗𝗨 𝗖𝗮𝗺𝗽 𝟮𝟬𝟮𝟭 – 𝘁𝗮𝗯𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗮𝗺𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿𝗮̆

Ce sunt finanțele și de care pot fi? Unde ajung banii achitați sub formă de impozite și pe ce sunt utilizați? În ce investești ca să ai succes și de ce trebuie să ții cont? De unde faci rost de resurse pentru necesități personale sau pentru afacerea pe care o planifici?
La acestea și multe alte întrebări vin să răspundă activitățile din cadrul taberei de educație financiară 𝗙𝗜𝗡𝗘𝗗𝗨 𝗖𝗮𝗺𝗽 𝟮𝟬𝟮𝟭, organizată de Asociația Obștească
FINedu, cu suportul Ministerului Educației și Cercetării, cu susținerea #TAXACO Group. În calitate de knowledge partners vor fi American Chamber of Commerce in Moldova și Ministerul Finantelor al Republicii Moldova și instituțiile subordonate acestuia, ASEM și Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale iar în calitate de partener media – Monitorul fiscal FISC.md.

Proiectul este dedicat 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗰𝘂 𝘃𝗮̂𝗿𝘀𝘁𝗮 𝗰𝘂𝗽𝗿𝗶𝗻𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟭𝟱 𝘀̦𝗶 𝟭𝟵 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗮̆ 𝘁̦𝗮𝗿𝗮 și se va desfășura 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 în perioada vacanței de toamnă – 𝟮𝟱-𝟮𝟵 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲.

În cadrul proiectului, participanții și participantele vor fi familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea participanții vor avea parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ieșiri virtuale la fața locului pentru a se familiariza cu activitățile diferitor instituții publice și companii private relevante; ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.
Scroll to Top