Noutăți

FINEDU CAMP 2022

Ce sunt finanțele și de care pot fi? Unde ajung banii achitați sub formă de impozite și pe ce sunt utilizați? În ce investești ca să ai succes și de ce trebuie să ții cont? De unde faci rost de resurse pentru necesități personale sau pentru afacerea pe care o planifici?

La acestea și multe alte întrebări au răspuns activitățile din cadrul taberei de educație financiarăFINEDU Camp 2022, organizată de Asociația Obștească FINEDU, cu suportul Ministerului Educației și CercetăriiIute Credit MoldovaTAXACO GroupFinComBank și Moldcell.

În calitate de knowledge partners a evenimentului au fost Camera Americană de Comerț din MoldovaMinisterul FinanțelorBanca Națională a MoldoveiComisia Națională a Pieței Financiare și Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Proiectul este dedicat tinerilor și tinerelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani din toată țara, inclusiv din regiunile Găgăuzia și Transnistria.

Tabăra s-a desfășurat în perioada 25-30 iulie.

În cadrul proiectului, participanții și participantele au fost familiarizați cu noțiuni de bază în ceea ce ține de finanțe publice, finanțe corporative, finanțe personale și finanțe digitale. De asemenea participanții au avut parte de sesiuni de instruire cu traineri dedicați; activități practice, aplicative; ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale și sportive cu tentă financiară.

Scroll to Top