Noutăți

FINTRIVIA

Primul eveniment de pe agenda de evenimente marca FINEDU este un joc intelectual în format (în sfârșit!) offline – FINTRIVIA ❤

FINTRIVIA este o activitate intelectuală în format pub-quiz (mai exact: #quizuldewinneri), menită să crească gradul de alfabetizare financiară a tinerilor prin intermediul jocurilor intelectuale de grup. Evenimentul este realizat cu suportul Taxaco Group și a Mobility Era Game.
Activitatea presupune o competiție deschisă între echipele participante prin oferirea de răspunsuri la cele 50 de întrebări structurate în 6 runde. Întrebările sunt de cultură generală, curiozități, jocuri de cuvinte, muzică și filme adică orice ce provoacă procese cognitive interesante de a fi explorate în grup, direcția fiind finanțe publice (buget, taxe, inclusiv vamale etc) sunt difuzate pe ecran și sunt însoțite de comentarii audio. Echipele joacă în paralel, iar la finalul competiției, echipa care a acumulat cele mai multe răspunsuri corecte este premiată.

FINTRIVIA va avea loc pe 21 martie, ora 19:30. Participarea este gratuită. Deoarece e spațiu limitat, necesită preînregistrare. Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/487958132711310?ref=newsfeed

Evenimentul face parte din seria de evenimente realizate în cadrul Global Money Week 2022 – o acțiune globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor, în cadrul Campaniei de educare financiară Bugetul public este bugetul tău coordonată de Ministerul Finantelor al Republicii Moldova.
Scroll to Top