Noutăți

Jocul Intelectual FinTrivia va avea loc în cadrul Global Money Week 2021 cu suportul FINEDU

FINTRIVIA este o activitate intelectuală în format pub-quiz (mai exact: #quizuldewinneri), care are ca scop creșterea gradului de alfabetizare financiară a tinerilor prin intermediul jocurilor intelectuale de grup.

Activitatea este online (transmisă live pe Youtube) și presupune o competiție deschisă între echipele participante prin oferirea de răspunsuri la cele 50 de întrebări structurate în 6 runde. Întrebările sunt de cultură generală, curiozități, jocuri de cuvinte, muzică și filme adică orice ce provoacă procese cognitive interesante de a fi explorate în grup, direcția fiind finanțe publice (buget, taxe, inclusiv vamale etc) sunt difuzate pe ecran și sunt însoțite de comentarii audio. Echipele joacă în paralel și transmit formularul cu răspunsuri (formular Google) în termenele fixate de organizatori. La finalul competiției, echipa care a acumulat cele mai multe răspunsuri corecte este premiată.

FINTRIVIA va avea loc pe 26 martie, ora 19:30. Participarea este gratuită și necesită înregistrare preventivă la următorul link: https://forms.gle/ukMQESChCTphzX1F9.

Activitatea se va desfășura online, la această adresă: https://www.youtube.com/watch?v=H240yW53_sE&ab_channel=ClubulMoldovenescdeJocuriIntelectuale

Activitatea este susținută de PriceWaterhouseCoopers Moldova (PwC Moldova) (https://www.pwc.com/md/en.html).

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Global Money Week 2021 – o mișcare globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor, în cadrul Campaniei naționale de educare financiară ”Bugetul public este bugetul tău”. Alte activități preconizate de a fi realizate în cadrul Global Money Week 2021 în cadrul acestei campanii pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/Bugetul-public-este-bugetul-t%C4%83u-111684014306852

 

Scroll to Top