Noutăți

lansarea digifin lab va avea loc în cadrul Global Money Week 2021 cu suportul FINEDU

DigiFin Lab este un club de interese pentru tinerii din Academia de Studii Economice din Moldova și alte persoane interesate și are ca scop aprofundarea cunoștințelor financiare și digitale (finanțe corporative, banking, asigurări, comerț electronic, sisteme de plăți etc).

Formatul Laboratorului presupune invitarea unor persoane remarcabile în domeniul finanțelor, care ar veni cu viziunea sa asupra unui subiect de interes pentru membrii Clubului și ar participa activ la discutarea subiectului cu aceștia, cu accent pe caracterul digital al subiectului. În mare parte, aceștia vor face parte din cea mai mare asociație patronală (asociație de business) din țară – Camera Americană de Comerț din Moldova (AmCham Moldova).

Lansarea Clubului va avea loc pe 24 martie, ora 18:00.

Primul subiect ce urmează a fi discutat este PLĂȚILE ELECTRONICE, care ar ajuta la înțelegerea mai bună a ceea ce reprezintă plățile electronice, cum acestea se realizează, care sunt modalitățile tradiționale și alternative ale realizării acestora (carduri bancare, e-walleturi etc), care este rolul sistemelor internaționale de plăți în aceasta, care sunt perspectivele naționale și regionale de dezvoltare a sistemelor de plăți și alte subiecte interesate.

În calitate de invitați, vor participa:

  • IRINA UNTILA, Country Manager, Master Card Moldova;
  • DENIS LUPOLOV, Fondator și director, RUNPAY;
  • ALEXANDRA SIDORENCO, Șef al Direcției Dezvoltare Produse Digitale, Moldova Agroindbank.

Evenimentul va avea loc online. Pentru a participa la eveniment, este nevoie să completați acest formular de înregistrare (https://forms.gle/UguxCgrAfDZFkycv5). Persoanele ce vor completa formularul, vor primi link de acces cu o zi înaintea desfășurării acestuia. Participarea este gratuită.

Mai multe detalii despre Club, puteți  consulta pe pagina Clubului (https://www.facebook.com/DigiFin-Lab-117347850393367).

Activitatea este susținută de TAXACO SRL (www.taxaco.biz).

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Global Money Week 2021 – o acțiune globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

Scroll to Top