Noutăți

Lansarea seriei de emisiuni BANII VORBESC va avea loc în cadrul Global Money Week 2021 cu suportul FINEDU test

BANII VORBESC reprezintă o serie de emisiuni-interviuri cu personalități marcante din domeniul financiar, a cărei scop primar este popularizarea informației ce ține de finanțe într-o manieră simplă și accesibilă persoanelor interesate. Emisiunea este moderată de Lilia Lificiu-Platon – specialist în comunicare, jurnalistă și fostă moderatoare a emisiunilor în cadrul Moldovan Business Channel.

Subiectul primei emisiuni care va fi difuzată pe 25 martie, ora 18:00 este EDUCAREA FINANCIARĂ FORMALĂ ȘI NEFORMALĂ. Subiectul urmează a fi abordat tridimensional: din perspectivă academică (formală), din perspectivă publică (guvernamentală) și din perspectivă privată (business). De asemenea, se va pune accent pe modalitatea prin care educarea financiară poate influența creșterea gradului de incluziune financiară a societății.

Invitații emisiunii sunt:

  • Dl Grigore Belostecinic – rector al Academiei de Studii Economice din Moldova, dr.hab., prof. univ., academician al AŞM
  • Dl Iurie Pașinschi – secretar general, Ministerul Finanțelor
  • Dna Carmina Vicol – Președinte al Camerei Americane de Comerț din Moldova, CEO Prime Capital

Emisiunea este un efort comun al Academiei de Studii Economice din Moldova, Camerei Americane de Comerț din Moldova (AmCham Moldova), Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe și Asociației Obștești FINEDU.

Emisiunea va putea fi urmărită pe pagina emisiunii: https://www.facebook.com/Banii-vorbesc-cu-Lilia-Platon-Lificiu-106751994814183

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Global Money Week 2021 – o acțiune globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

  

 

Scroll to Top