Noutăți

(Re)Lansarea Clubului DIscuțiilor Economice ASEM va avea loc în cadrul Global Money Week 2021 cu suportul FINEDU

Clubul de Discuții Economice al ASEM și-a ținut prima ședință în 2009, fiind una din platformele principale de discuții din cadrul ASEM pe parcursul anilor 2009-2011 și, după o mică pauză, revine în forță ca platformă ce unește persoane interesate în domeniul economic: studenți și masteranzi ASEM, profesori și absolvenți ASEM, profesioniști pe diferite dimensiuni, jurnaliști și alte persoane interesate.

Formatul Clubului presupune invitarea unor vorbitori – profesioniști în domeniul economic, care ar veni cu viziunea sa asupra unui subiect controversat și ar participa activ la discutarea problemei cu membrii Clubului.

(Re)Lansarea Clubului va avea loc pe 22 martie, ora 18:00.

Primul subiect ce urmează a fi discutat este COVID-19. UN AN DE PANDEMIE: QUO VADIS? În cadrul discuției, se așteaptă o perspectivă multidimensională a modului în care pandemia a afectat mediul de afaceri, cu accent pe accelerarea procesului de digitizare a interacțiunii între business și autoritățile guvernamentale urmare a evoluției pandemiei pe parcursul anului 2020. De asemenea, vom discuta cu vorbitorii primei ediții perspectivele pe care aceștia le văd în evoluția influenței pandemiei asupra mediului de afaceri și ce se poate face pentru a influența pozitiv procesele.

În calitate de invitați, vor participa:

  • DOREL NOROC, Secretar de Stat, Ministerul Finanțelor;
  • ALEXANDRU GOZUN, Coordonatorul Oficiului PwC Moldova, membru a Consiliului de Directori AmCham Moldova;
  • GHEORGHE URSOI, director adjunct, Centrul de Guvernare Electronică.

Evenimentul va avea loc online. Pentru a participa la eveniment, nu este nevoie să vă preînregistrați. Participarea este gratuită. Pentru a accesa ședința Clubului, urmează a fi accesat următorul link:

https://zoom.us/j/98755404241?pwd=NnE4SGc3UlF1S1RUWk90T1pqMkxLZz09

Meeting ID: 987 5540 4241

Passcode: 655774

Mai multe detalii despre Club, puteți  consulta pe pagina Clubului (https://www.facebook.com/groups/cdeasem).

Activitatea este susținută de PriceWaterhouseCoopers Moldova (PwC Moldova) (https://www.pwc.com/md/en.html).

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Global Money Week 2021 – o acțiune globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

Scroll to Top