Noutăți

Un mini-turnament de dezbateri financiare va avea loc în cadrul Global Money Week 2021 cu suportul FINEDU

test Mini-turmanentul de dezbateri este primul din seria turnamentelor similare dedicate finanțelor publice. Acesta presupune o competiție între 8 echipe a câte 3 persoane fiecare, care, două câte două, intră pe rol de susținători și opozanți ai subiectului anunțat, aducând argumente concludente într-un timp și format prestabilit și încercând să convingă arbitrii competiției și invitații speciali că viziunea lor este cea mai bine argumentată. Turnamentul este unul eliminator, în finalul competiției ajungând 2 cele mai bune echipe, care dezbat subiectul propus. Doar o singură echipă este declarată câștigătoare.

Subiectul primei competiții este IMPORTUL MAȘINILOR FĂRĂ LIMITĂ DE VÂRSTĂ AR TREBUI INTERZIS. Echipele au beneficiat de suportul informațional și metodologic al Ministerului Finanțelor și a Serviciului Vamal, implicit, pentru a înțelege mai bine subiectul, care are atât dimensiune financiară, cât și ecologică importantă.

Evenimentul va fi comoderat de dna ANA LUCA – șefă Direcție audit intern, Serviciul Vamal și dl PAVEL CERBUȘCA – director al Liceului Teoretic Republican ”Aristotel”.

Duelurile vor putea fi urmărite pe pagina Campaniei naționale de educare financiară ”Bugetul public este bugetul tău”: https://www.facebook.com/Bugetul-public-este-bugetul-t%C4%83u-111684014306852

Evenimentul face parte din seria de acțiuni realizate în cadrul Global Money Week 2021 – o mișcare globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

Scroll to Top